Dankbaarheid & Positiviteit

Jouw gemoedstoestand positief beïnvloeden waardoor je je optimistischer en gelukkiger voelt klinkt natuurlijk goed maar hoe dan? 

De beste manier hiervoor zijn dankbaarheidsoefeningen.
Het klinkt misschien moeilijk maar dat is het absoluut niet. Het zijn simpelweg momenten waarin je even bewust stilstaat bij alles waar je dankbaar voor mag zijn! Ga er echt even lekker even voor zitten of liggen, doe je ogen dicht en laat de afgelopen dag of week even voorbij komen en je ziet vanzelf dat er enorm veel is om dankbaar voor te zijn. Laat alles even binnenkomen zodat je die positieve energie ook even lekker voelt.

Zelf denk ik dan mooie, gezellige of bijzondere momenten met familie, vrienden, mijn lieve vriend, mijn fantastische bonusdochter en mijn toffe collega's. Maar ook aan mijn fysieke gezondheid, dat ik iedere dag kan eten waar ik zin in heb, het park naast de deur waar ik dagelijks doorheen kan lopen, onze lieve hond en nog zoveel meer.... 

Als je dit nog nooit hebt gedaan is dit zeker de moeite waard om gewoon eens te proberen. Ik beloof je dat je vrij snel een glimlach op je gezicht krijgt (ik krijg dit al tijdens het typen van deze tekst).  🥰
Het voelen van dankbaarheid zorgt ervoor dat je direct positieve energie voelt. Als jij je ogen opent ziet jouw dag er direct anders uit. Het is heerlijk!  

Absoluut een mooie oefening om in je dagelijkse routine te verwerken. 

Als ik je heb geïnspireerd om het eens te proberen vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om van je te horen wat je ervan vond en of je het vaker gaat doen.
Liefs Sabrina 💛


Laat een reactie achter

We controleren berichten altijd even voordat we deze openbaar maken.