Virtuele voorjaarsschoonmaak!

Onlangs heb ik besloten om met mijn webshop te verhuizen naar Shopify.  

Natuurlijk is een verhuizing altijd een moment om op te ruimen en uit te dunnen. De ervaring leert nu dat dit niet alleen voor je woning geldt maar ook voor een website. 
Je bekijkt alles extra kritisch en neemt alleen de spullen mee waar je echt blij van wordt. Dus het menu werd wat bijgeschaafd en er bleven wat producten en wenskaartjes achter.    

Tijdens de werkzaamheden overviel me echter het grijze muissyndroom. De enige vaste kleur in mijn huisstijl was licht oudroze/terracotta en dat was nou niet echt een kleur die ervoor zorgde dat knoppen en linkjes lekker opvielen.. ik besloot een petrol kleurtje toe te voegen waardoor de boel iets speelser werd zoals je hier kunt zien....   op zich al een stap vooruit dus vond ik het wel even ok... maar na een dag begon het weer te knagen...  
JSOL - huisstijl 2019
Tot ik vanochtend wakker werd en me realiseerde dat ik eigenlijk al heel erg lang en heel erg goed wist wat ik wél wilde maar dat ik het gewoon spannend vond... daar kwam dus mijn grijze muissyndroom vandaan... angst!  
Ik besloot dat 21 maart 2020, de dag dat de lente officieel begint, de perfecte dag was voor een virtuele voorjaarsschoonmaak.   
•JSOL• staat voor positiviteit, optimisme en energie dus dat wil ik jullie ook laten voelen in de shop. Tijd voor actie dus! Lekker die virtuele ramen openzetten, die 'stoffige' kleuren naar buiten en vrolijkheid naar binnen!!   

Dat het petrol en oker moest worden wist ik vrij snel. Deze kleuren combineren niet alleen perfect met alle prachtige edelstenen maar ook met al het plantengroen en de terracottapotten die voorbij komen op mijn foto's en social media. Een perfecte match dus! 

Maar............. de "perfecte" kleurverhouding vinden is absoluut nog wel even iets anders.. Uren en uren heb ik kleurstalen over en naast elkaar geplakt en op de website getest. Iedere keer weer de kleurbalans wat bijschaven, net wat donkerder, net wat lichter, net wat meer groen of toch meer richting blauw... 
Nou ja, kortom dat was een hele kluif.. maar............ Het is gelukt!  Tadaahh!!   
JSOL - nieuwe huisstijl
(Oker)geel staat voor optimisme, positiviteit, energie, levenslust en vriendelijkheid.  
Petrol is een combinatie van groen en blauw: 
Groen staat voor eerlijkheid, gezondheid, balans, rust en werkt kalmerend. 
Blauw staat ook voor kalmte en rust maar ook voor aandacht, acceptatie, vrijheid en doorzettingsvermogen 

Tja, het lijkt me overduidelijk.
Ik ben helemaal blij met deze nieuwe huisstijlkleuren! 

Positieve groet, 
Sabrina 💛
 

Reactie


  • Mart Liquid error (comment line 5): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

    Succes met je virtuele voorjaarsschoonmaak!


Laat een reactie achter

We controleren berichten altijd even voordat we deze openbaar maken.