BLOEM
Een bloem staat symbool voor bloei, levenskracht, levensvreugde, jeugd en schoonheid.

BUDDHA
De buddha staat voor geluk en (zelf)liefde! Een buddha kopen brengt geluk! Je kunt dat geluk voor jezelf houden of doorgeven aan iemand anders. Een buddha is het symbool voor verbinding, dankbaarheid & vriendschap!

CIRKEL
De cirkel is het symbool van oneindigheid, perfectie, eenheid en vrouwelijke kracht. En omdat een cirkel geen begin en geen eind heeft staat deze tevens symbool voor volledigheid en oneindigheid.

GELUKSMUNTEN
Helpen je om voorspoed en (financieel) geluk aan te trekken.

HAMSA HAND / FATIMA HAND
Een hamsa hand brengt geluk en bescherming. Ook verdrijft het negatieve energie en helpt bij het creatief oplossen van problemen.

HART
Een hart is een wereldwijd symbool voor de liefde. Voor jezelf en een ander. Ook staat een hart symbool voor de kern of centrum van iets. In het hart komt alles samen.

HOEFIJZER
Het hoefijzer staat voor bescherming en geluk.

INFINITY
Het infinity symbool staat voor oneindigheid. Draag het symbool om jezelf eraan te herinneren dat de mogelijkheden in het leven en in de liefde oneindig zijn.

KLAVERTJE VIER
De klaverblaadjes hebben elk hun eigen betekenis: hoop, vertrouwen, liefde en geluk.
Ook staan de blaadjes symbool voor de vier natuurelementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water.
We kunnen geen enkel element missen of weglaten: we hebben ze allemaal nodig om in harmonie te zijn en te blijven.

KRUIS
Draag een kruis om je te blijven herinneren dat alles begint met toewijding aan jezelf. Dit vergt innerlijke kracht, moed en zelfvertrouwen. Blijf trouw aan je gevoel en volg je hart! Een kruis staat voor reiniging en bevrijding van negatieve energie. Ook symboliseert een kruis gezondheid, vruchtbaarheid, het leven én onsterfelijkheid.

LIBELLE
Een Libelle staat voor alertheid, illusies doorbreken, verandering, welvaart, kracht, moed, vrede, harmonie en zuiverheid.

LOTUM BLOEM
Lotusbloemen groeien in modderig water en ondanks dat zijn ze prachtig en volmaakt. Een lotus benadrukt hierdoor dat het altijd mogelijk is om de beproevingen van het leven te overwinnen! Een lotus staat symbool voor reinheid, puurheid, schoonheid, perfectie, vruchtbaarheid, spiritualiteit, zuiverheid van geest, geestelijke volmaaktheid en innerlijke groei. 

OHM
Als talisman helpt het OHM teken om rust en vrede in jezelf te kunnen vinden. Het brengt balans en staat symbool voor eeuwigheid en oneindigheid.

SLEUTEL
Een sleutel is het symbool van kennis, succes en macht. Macht om ‘deuren’ te openen of gesloten te houden. Macht om te binden en te ontbinden. Ook staat de sleutel symbool voor de overgang van het ene tijdperk naar het andere. 

SLEUTEL MET HART
Een sleutel met een hart symboliseert het moment dat iemand zijn hart opent en de liefde laat spreken.

STER
Een ster staat symbool voor het licht in de duisternis, hoop, dromen en idealen.

PEACE
Wereldwijd symbool van vrede.

PIJL 
Een pijl staat symbool voor focus, goedheid, bescherming, verdediging en kracht. 

ROOS
Een roos staat voor schoonheid, wedergeboorte, liefde en respect voor alles om je heen.

VLINDER
Vlinders staan symbool voor vrolijkheid en verandering. Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Besef dat alle verandering goed is.
Een vlinder symboliseert de overgang naar iets anders, het proces van transformatie, een "nieuw" begin.
Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Beleef jouw transformatie ten volle. Gebruik je vleugels en vlieg de wijde wereld in!
Ook staat een vlinder symbool voor de drie stadia die de ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.


 

© 2010 - 2019 JSOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel