Hallo allemaal!
Wat leuk dat jullie terecht zijn gekomen op www.JSOL.nl en geïnteresseerd zijn in de persoon en de intentie achter deze website.

Mijn naam is Sabrina en ik ontwerp en maak sieraden met de intentie om jou te inspireren, te stimuleren en te motiveren om positief in het leven te staan, jouw doelen na te streven en de beste versie van jezelf te zijn!

Op deze pagina vertel ik jullie graag iets uitgebreider wat ik bedoel met de beste versie van jezelf en hoe ik hoop bij te dragen aan jullie beste versie van jezelf door middel van *JSOL*:

Persoonlijk vind ik sieraden pas écht mooi als deze een speciale betekenis hebben. Sieraden die je hebt gekregen van een bijzonder persoon, zelf hebt gekocht i.v.m. een bijzondere gelegenheid of omdat deze symbool staan voor een bepaalde intentie (wens of doel). Voor mezelf maak ik al jaren sieraden met een intentie. Zo draag ik op dit moment een armband van Onyx met een Hamsa Handje voor bescherming en kracht en een keelchakra-ketting om me te helpen te spreken vanuit mezelf, aan te geven waar mijn behoeften liggen en écht te luisteren en contact te maken.

De “kracht” die je voelt bij het dragen van deze sieraden heeft uiteraard niet enkel te maken met de edelstenen, de bedeltjes of het gebruik van bepaalde kleuren, maar vooral met bewustwording. Het bewust handelen naar de intentie die jij voor jezelf verbonden hebt aan een *JSOL* sieraad.

De sieraden van *JSOL* attenderen je op een subtiele manier continu aan jouw intenties.

PERSOONLIJKE INTENTIE
Graag wil ik jullie ook deelgenoot maken van mijn belangrijkste intentie op dit moment: Mijn perfectionisme loslaten!

Sinds kort realiseer ik me dat mijn streven naar perfectie me al jarenlang beperkt. Het zorgt ervoor dat ik iedere dag weer heel hard werk om alles perfect te doen waardoor het nooit af is omdat het uiteraard nooit echt perfect is. Een van de gevolgen hiervan is dat ik al jaren werk aan het perfecte concept dat exact omschrijft waar ik in geloof, gecombineerd met de perfecte sieraden en het perfecte drukwerk dat hier naadloos bij aansluit. Maar helaas…. het is nooit écht perfect dus er kwam simpelweg (bijna) niets online!

Maar…  wat is perfect?
Dit was een vraag waar ik echt even voor moest gaan zitten... en mijn persoonlijke antwoord op deze vraag is dat niets écht perfect is... en dat maakt juist dat alles al perfect is zoals het is!
Het leven is perfect in zijn imperfectie en dat geldt ook voor jou en voor mij!
We zijn stuk voor stuk PERFECT IMPERFECT! Precies zoals we zijn! ;-)

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF
De beste versie van jezelf is dus ook niet perfect.
De beste versie van jezelf is de persoon die je (NU) wil zijn!
Voor mij betekent dit dat ik positief in het leven wil staan, open en eerlijk wil zijn, respectvol om wil gaan met mijn medemensen, écht contact wil maken en vooral een positieve bijdrage wil leveren! Daarbij is het natuurlijk ontzettend belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen zodat je zo fit, vitaal, sterk en gezond mogelijk bent. ;) 

Iedere dag, ieder uur, iedere minuut werk ik aan de beste versie van mezelf.
Anderen inspireren, stimuleren en motiveren om hetzelfde te doen is voor mij een manier om een positieve bijdrage te leveren dat maakt mij gelukkig.

Wat is jouw beste versie van jezelf?

*JSOL* is een afkorting van Just so Lovely.
​Lovely staat voor dierbaar, beeldschoon, magnifiek, prachtig, elegant, charmant, betoverend, kostbaar, waardevol...  en nog veel meer moois.

Iedereen is Lovely!
Just so Lovely! ;)

 

"WIJ" in plaats van "IK"…. Waarom?
Ik spreek, m.u.v. op deze pagina, op de volledige website over “wij” en niet over “ik”. Dat heeft niets te maken met commercie maar met respect. Respect voor alle lieve mensen die me zo nu en dan een handje helpen. “Wij” voelt goed! ;-)

© 2010 - 2019 JSOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel