Over mij & mijn intentie

Hay! 
Wat tof dat je meer wilt weten over mij en mijn intentie. 💛

Op deze pagina vertel ik je iets over mezelf, hoe JSOL ontstaan is, wat mijn achterliggende intentie is en waar de afkorting JSOL voor staat. 

Sabrina Plessius, eigenaar JSOL


Mijn naam is Sabrina Plessius. 
Mijn roots liggen in Limburg maar in 2019 ben ik voor mijn baan verhuisd naar Eindhoven waar ik nu samenwoon met mijn vriend en onze hond. Natuurlijk vertel ik jullie ook graag dat ik de allerliefste bonusdochter van de hele wereld heb overgehouden aan mijn relatie met mijn ex-vriend.
Some things are meant to be! 

De start van JSOL & mijn Intentie:
Als ik creatief bezig kan zijn ben ik helemaal in mijn element.  
Zo lang ik me kan herinneren waren de vrouwen in mijn familie altijd bezig met handwerk. De gezellig ingerichte hobbyruimtes vol met vrolijke kleuren verf, bollen wol en alle soorten kraaltjes waren de fijnste plekjes op deze aardbol voor mij. Ik roep daarom altijd dat creativiteit in mijn bloed zit en zo voelt het ook echt. Ik kan simpelweg niet zonder. 

Toen ik net begon met JSOL maakte ik heel veel verschillende handgemaakte producten. Haken, naaien, schilderen... mijn avonden en weekenden waren goed gevuld.
Mijn favoriete artikelen waren lieve kleine stoffen hartjes die ik bedrukte met een persoonlijke tekst en evt. een mooie afbeelding of ingescande foto of kaart die ik (na uren achter fotoshop en mijn naaimachine) in combinatie met een armband in een organzazakje verpakte. Het stoffen hart vertelde een boodschap die je vervolgens d.m.v. de armband iedere dag bij je kon dragen. Ik heb zo door de jaren heen behoorlijk wat mooie bestellingen mogen maken voor babyborrels, bruiloften of andere bijzondere momenten en mooie intenties. Enkelen zo bijzonder, mooi en liefdevol dat ik ze nooit meer vergeet! En dat waren juist die opdrachten die me ontzettend diep raakte. Ik voelde aan alles dat ik dit wilde blijven doen. Maar het fotoshoppen en het maken van de stoffen hartjes was naast mijn fulltime baan op een gegeven moment teveel. De oplossing hiervoor bleken de Positieve aandacht kaartjes die je nog steeds in mijn shop terug kunt vinden. Uiteraard hebben deze wel al meerdere jasjes gekend.

Ondertussen is er flink geschoven in mijn aanbod maar mijn achterliggende intentie blijft onveranderd: 
Mooie artikelen creëren die mogen dienen als tastbare en blijvende reminder van een positieve intentie voor jezelf of een ander. 
Op deze manier wil ik graag zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en stimuleren om te observeren en te handelen vanuit liefde/positiviteit. 

Door de jaren heen is positiviteit steeds belangrijker voor me geworden. Het dagelijks bezig zijn met positiviteit & een positieve instelling helpt mij persoonlijk om zoveel mogelijk te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Dat betekent niet dat iedereen altijd even lief is en dat alles altijd positief is.. helaas niet! 
Maar, het bewust observeren en handelen vanuit positiviteit helpt mij wel om het maximale uit iedere dag te halen. Vooral het woord bewust is hierbij belangrijk. De bewuste intentie om vanuit positieve energie te observeren en te handelen.

Juist die bewuste intentie maakt het grote verschil!

Positieve intenties

Waarvoor staat de afkorting JSOL? 
JSOL is een afkorting van Just so Lovely.
Lovely is een bijzonder woord en vat veel mooie dingen samen. Het staat voor lief, dierbaar, beeldschoon, magnifiek, prachtig, charmant, betoverend, waardevol...  en nog veel meer moois.
Just staat voor 'gewoon' en dat is eigenlijk helemaal niet zo gewoon.... Voor mij betekent dit korte woordje dat situaties en ervaringen zijn zoals ze zijn.. volledig neutraal. Een situatie of ervaring is wat jij ervan maakt door jouw interpretatie hiervan.

                        Als je kijkt met je 💛 is alles mooier!
                        Alles is Lovely, Just so Lovely

Positieve groet,
Sabrina