Over mij & mijn intentie

Hay! 
Wat tof dat je meer wilt weten over mij en mijn intentie. 💛

Op deze pagina vertel ik je iets over mezelf, hoe JSOL ontstaan is, wat mijn achterliggende intentie is, waar de afkorting JSOL voor staat en waarom ik spreek in de wij-vorm.

Sabrina Plessius, eigenaar JSOL

Mijn naam is Sabrina Plessius. 
Mijn roots liggen in Limburg maar in 2019 ben ik voor mijn baan verhuisd naar Eindhoven waar ik nu samenwoon met mijn vriend en onze hond. Natuurlijk vertel ik jullie ook graag dat ik de allerliefste bonusdochter van de hele wereld heb overgehouden aan mijn relatie met mijn ex-vriend.
Some things are meant to be! ;D  

HOE JSOL ONTSTAAN IS:
Als ik creatief bezig kan zijn ben ik helemaal in mijn element.  
Zo lang ik me kan herinneren waren de vrouwen in mijn familie altijd bezig met handwerk. De gezellig ingerichte hobbyruimtes vol met vrolijke kleuren verf, bollen wol en alle soorten kraaltjes waren de fijnste plekjes op deze aardbol voor mij.

Ik roep daarom altijd dat creativiteit in mijn bloed zit en zo voelt het ook echt. Ik kan simpelweg niet zonder. Omdat ik het altijd lastig vond om iets te kopen dat precies 'vertelde' wat ik wilde zeggen en dat ik mooi genoeg vond om cadeau te doen ben ik mijn cadeautjes zelf gaan maken. Mijn creaties vielen gelukkig zeer goed in de smaak. Zo goed zelfs dat ik vrijwel direct bestellingen kreeg en niet heel veel later bij de kamer van koophandel naar binnen liep. 

MIJN INTENTIE
Toen ik net begon maakte ik voornamelijk woonaccessoires. Ik maakte alles met de hand. 
Mijn favoriete artikelen waren lieve kleine stoffen hartjes voorzien van een tekst en een mooie afbeelding of een ontvangen foto of kaart die ik in combinatie met een armband in een organzazakje verpakte. Het stoffen hart vertelde een boodschap die je vervolgens d.m.v. de armband iedere dag bij je kon dragen. Ik heb zo door de jaren heen behoorlijk wat mooie bestellingen mogen maken voor babyborrels, bruiloften of andere bijzondere momenten en mooie intenties. Enkelen zo bijzonder, mooi en liefdevol dat ik ze nooit meer vergeet!

Mijn stoffen hartjes zijn inmiddels vervangen door de Lovely Intention Cards maar mijn achterliggende intentie is onveranderd: 
Mooie artikelen creëren die mogen dienen als tastbare en blijvende reminder van een positieve intentie voor jezelf of een ander. 
Op deze manier wil ik graag zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en stimuleren om te observeren en te handelen vanuit liefde/positiviteit. 

                          Als je kijkt met je 💛 is alles mooier!

WAAROM? 
Door de jaren heen is positiviteit steeds belangrijker voor me geworden. Het dagelijks bezig zijn met positiviteit & een positieve instelling helpt mij persoonlijk om zoveel mogelijk te genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft. Dat betekent niet dat iedereen altijd even lief is en dat alles altijd positief is.. helaas niet! 
Maar, het bewust observeren en handelen vanuit positiviteit helpt mij wel om het maximale uit iedere dag te halen. Vooral het woord bewust is hierbij belangrijk. De bewuste intentie om vanuit positieve energie te observeren en te handelen.

Juist die bewuste intentie maakt het grote verschil!
Positieve intenties

WAT BETEKENT JSOL? 
JSOL is een afkorting van Just so Lovely.
Lovely is een bijzonder woord en vat veel mooie dingen samen. Het staat voor lief, dierbaar, beeldschoon, magnifiek, prachtig, charmant, betoverend, waardevol...  en nog veel meer moois.
Just staat voor 'gewoon' en dat is eigenlijk helemaal niet zo gewoon.... Voor mij betekent dit korte woordje juist dat dingen zijn zoals ze zijn. Een situatie is wat jij ervan maakt door jouw interpretatie hiervan. 

                    Als je kijkt met een positieve intentie zie je Lovelyness.. in jezelf, in een ander en om je heen. 
                    Alles is Lovely, Just so Lovely. ;D

IK / WIJ 
Eigenlijk doe ik nagenoeg alles rondom JSOL zelf.
Toch spreek ik uit respect voor iedereen in mijn omgeving die me incidenteel helpt of me werk uit handen neemt zodat ik kan doen wat ik doe, in de wij-vorm. Zonder hun had ik, naast mijn fulltime baan, niet de ruimte om JSOL te runnen zoals ik dit graag wil doen. WIJ doen dit SAMEN en daarom voelt WIJ goed!