Over mij & mijn intentie

Hay! 
Wat tof dat je meer wilt weten over mij en mijn intentie. 💛

Op deze pagina vertel ik je iets over mezelf, hoe JSOL ontstaan is, wat mijn achterliggende intentie is en waar de afkorting JSOL voor staat. 

Sabrina Plessius, eigenaar JSOL


Mijn naam is Sabrina Plessius. 
Mijn roots liggen in Limburg maar in 2019 ben ik voor mijn baan verhuisd naar Eindhoven waar ik nu samenwoon met mijn vriend en onze hond. Natuurlijk vertel ik jullie ook graag dat ik de allerliefste bonusdochter van de hele wereld heb overgehouden aan mijn relatie met mijn ex-vriend.
Some things are meant to be! ♥ 

Mijn Intentie:
Niets is mooier dan verbinden met jezelf en anderen vanuit respect, compassie en liefde. Dit is echter niet zomaar vanzelfsprekend.

We zien onszelf, de wereld maar ook elkaar op een geheel eigen manier zien.
Je kunt als twee individuen eenzelfde situatie observeren en toch heel iets anders "zien". Dat is ontzettend fascinerend maar stiekem soms ook best lastig. 
Een situatie is immers altijd neutraal. Jouw gevoel maakt een situatie tot wat het "is". Het vraagt bewuste aandacht om je te verplaatsen in een ander en te observeren zonder oordeel. 

Zelf ben ik ervan overtuigd dat bewuste aandacht dé sleutel is en dat je (energetisch) terugkrijgt wat je geeft. 

Want.........    Positieve intentiesZelf zie ik het als een grote uitdaging om iedere dag te leven met de bewuste intentie om vanuit positieve energie te observeren en te handelen.

De producten die ik maak staan daarom volledig in het teken van liefde en positiviteit en zijn ontworpen en gemaakt om te mogen dienen als tastbare en blijvende reminders van positieve intenties voor jezelf en anderen. Ik hoop zoveel mogelijk mensen te inspireren, motiveren en stimuleren om bewust te observeren en te handelen vanuit positiviteit en liefde. 

Laten we samen de kracht van positieve energie inzetten om ons allermooiste leven te leven! 


Waarvoor staat de afkorting JSOL? 

JSOL is een afkorting van Just so Lovely.
Lovely is een bijzonder woord en vat veel mooie dingen samen. Het staat voor lief, dierbaar, beeldschoon, magnifiek, prachtig, charmant, betoverend, waardevol...  en nog veel meer moois.
Just staat voor 'gewoon' en dat is eigenlijk helemaal niet zo gewoon.... Voor mij betekent dit korte woordje dat situaties en ervaringen zijn zoals ze zijn.. volledig neutraal. Een situatie of ervaring is wat jij ervan maakt door jouw interpretatie hiervan.

                        Als je kijkt met je 💛 is alles mooier!
                        Alles is Lovely, Just so Lovely

Heel veel liefs, 
Sabrina 💛