Veelgestelde vragen

 

Contact
Heb je een vraag of opmerking over artikelen of diensten van JSOL of wil je gewoon graag iets met me delen? 
Hier vind je mijn contactgegevens. 

Verzendkosten
• Binnen Nederland verzend ik voor € 4,-
(altijd in brievenbusdoosjes met track&trace code)  
• Vanaf € 40,- verzend ik GRATIS.
(dit geldt enkel voor NL orders) 

Hoe kan ik mijn (zilveren)sieraden mooi houden.
Sterling zilveren sieraden kunnen oxideren (donker worden). Als je ze geregeld draagt hou je het sieraad mooi glanzend maar als je ze gewoon ergens laat liggen oxideren ze sneller.  
Dit kun je voorkomen door je sieraden als je ze niet draagt te bewaren op een zuurstofarme plek. Gebruik hiervoor (sieraden)doosjes, stolpjes of een simpel klein afsluitbaar zakje.  
​Als de sieraden toch wat beginnen te verkleuren kun je ze reinigen met een zilverdoekje of een sopje met (natuurlijke) milde zeep en een zachte borstel. Doe dit geregeld en je sieraden blijven prachtig. ​
Je kunt uiteraard voor de zilveren onderdelen ook een reinigingsbad gebruiken maar dit is absoluut NIET veilig voor de edelstenen en/of zoetwaterparels!!
Deze natuurlijke materialen zijn te kwetsbaar en verliezen vrijwel direct hun glans en charme Deze beschadigingen zijn niet meer terug te draaien. 

Retourneren
Je hebt het recht om producten binnen 14 dagen te retourneren.
Er zijn wel wat uitzonderingen. 
Wil je hier graag meer over weten? Kijk dan even naar het retourbeleid

Heb je een aanvullende vraag?
Neem dan gerust contact met met op. 

 

Betekenis terminologie: 

Intentie: is iets dat je je voorneemt om te gaan doen/realiseren. 

Intenties zetten: is het formuleren van een intentie en besluiten hier helemaal voor te gaan. Zo bepaal je een richting en stuur je jouw gedachten en energie die kant op. Je begint met Manifesteren. 

Manifesteren:
 is het bewust bezig zijn met een intentie (wens/behoefte) met als doel om deze intentie te realiseren. 

Positieve affirmatie:
Is een positieve formulering van iets wat jij in jezelf zou willen realiseren. Het zegt iets over je gevoel en je overtuiging. Het zijn korte krachtzinnetjes die je omzet in overtuigingen om jouw mind te 'programmeren'. Het herhalen van een affirmatie stuurt tevens energie en is ook een manier van manifesteren.